• Novinky

            • Vydrž čo najdlhšie a zaplávaj čo najviac!

            • V duchu tohto hesla sa niesla tohtoročná plavecká štafeta, ktorá sa konala v mestskej žilinskej plavárni 22.9.2022. Túto výzvu sa rozhodlo prijať a naplniť 11 žiakov – plavcov našej školy. Bolo to síce menej, ako sme zvyknutí, ale i napriek tomu sme sa akcie zúčastnili a žiaci s radosťou a s veľkým nasadením zdolávali v bazéne meter po metri. Na tejto športovej akcii sa zúčastnilo aj veľa ďalších škôl z mesta a tiež všetci Žilinčania, ktorí chceli podporiť mesto v dosiahnutí čo najväčšieho počtu zaplávaných kilometrov. 

              Naši plavci zo Zaymusky spoločne zaplávali 28 200 metrov a svojimi plaveckými výkonmi, vytrvalosťou a športovým duchom tak prispeli k dosiahnutiu spoločného cieľa tohto podujatia.  Ďakujeme žiakom za úspešnú reprezentáciu svojej školy a svojho mesta a prajeme im veľa ďalších športových úspechov. Športu zdar! Mgr. Eva Jančanská

            • Biela pastelka spojila malých i veľkých

            • V piatok 23.9. sa v škole konala krásna a užitočná akcia - zbierka Biela pastelka. Na celom Slovensku dobrovoľníci získavali finančné dary od štedrých a ochotných ľudí, vďaka ktorým sa bude môcť podporiť viacero projektov pomáhajúcich nevidiacim a slabozrakým ľuďom. 

              Na Zaymuske tím šikovných dobrovoľníkov z 9.A triedy zaujímavým spôsobom priblížil žiakom svet ľudí s poškodením zraku. Počas prechádzky s použitím slepeckej palice deti mohli spoznať, aké ťažké je spoliehať sa pri prekonávaní prekážok len na krehkú tenkú bielu paličku. Podľa nachystanej abecedy Braillovho písma si deti mohli vyskúšať čítať nápisy na liekoch, rozprávkovú knihu, ale aj rozoznávať geografické mapy v špeciálnom atlase.

              Špeciálne poďakovanie patrí akčným deviatakom, ale aj vám, milí žiaci a rodičia, lebo vďaka vám sme mohli aspoň malým kúskom pomôcť k zlepšeniu života tých, ktorí svojím zrakom nedokážu vnímať krásy sveta tak intenzívne ako my.

              Vďaka patrí aj všetkým zamestnancom školy za ich štedrosť a veľké srdce a tiež pani upratovačke Porubčanskej za zapožičanie špeciálnych pomôcok. Vyprosujeme všetkým prispievateľom a ich rodinám hojné Božie požehnanie a veríme, že im malá biela pastelka - symbol zbierky - bude ich dobrý skutok ešte dlho pripomínať. Mgr. Ivana Kačurová

            • Pasovanie prvákov v ŠKD za Zaymusáčikov

            • Dňa 21.9.2022 sme mali slávnostnú pasovačku prvákov za čestných členov ŠKD - Zaymusáčikov. Pasovanie detí 1.A triedy viedla pani vychovávateľka Bielečková a deti 1.B pasovala pani vychovávateľka Holešová. Podmienkou „pasovania“ bolo zdolávanie rôznych športových disciplín, ako sú preskoky cez lavičku, slalomový beh okolo kolkov, triafanie do kolkov, hod loptičkou na terč a preskoky cez prekážkovú dráhu. Všetky tieto disciplíny za búrlivého povzbudzovania spolužiakov deti hravo zvládli a prežívali pri súťažiach radosť z vlastného úspechu, ako aj pocit spolupatričnosti a nadšenia z  úspechu svojich spolužiakov.

              Na záver pani vychovávateľky deti slávnostne pasovali a ocenili medailou a sladkou odmenou.

              Mgr. Jaroslava Bielečková.

            • Zbierka Biela pastelka aj na Zaymuske

            • Zaymuska ani v tomto roku nebude chýbať pri zbierke Biela pastelka, ktorá pomáha nevidiacim a slabozrakým na Slovensku. Bude sa konať v piatok 23. septembra 2022 v priestoroch našej školy. 

              Biela pastelka pomáha:

              • pri nácviku samostatnej chôdze s bielou palicou
              • pri výučbe čítania a písania Braillovho písma
              • kurzami práce s kompenzačnými, optickými a technicky náročnými pomôckami
              • aktivitami zameranými na obhajobu práv ľudí so zrakovým postihnutím
              • podporu aktivizovania ľudí nevidiacich a slabozrakých prostredníctvom kultúrnych, športových či voľnočasových podujatí
              • pri nácviku sebaobslužných činností – varenie, pranie, žehlenie, upratovanie
              • špecializovaným sociálnym poradenstvom – poradenstvo pri získavaní príspevkov, poradenstvo v zamestnávaní, pri vyrovnávaní sa s postihnutím a pod..

              Darcovia môžu získať symbolickú pastelku ako poďakovanie za dobré srdce a dobrovoľný finančný príspevok. Pastelka nie je len poďakovaním sa darcom za ich porozumenie a veľkorysosť, ale aj symbolom solidarity s ľuďmi so zrakovým postihnutím.

              Mgr. Ivana Kačurová 

            • Didaktické hry 1. - 3. ročník

            • Dňa 9.9.2022 sa uskutočnili didaktické hry v prírode. Žiaci 1.stupňa strávili dopoludnie v areáli mestského parku na Bôriku. Náplňou programu didaktických hier bol: „Pohyb a pobyt v prírode" a „Výchova k bezpečnému správaniu.“ Triedne pani učiteľky a pani asistentky pripravili deťom niekoľko stanovíšť, na ktorých napríklad žiaci zdolávali rôzne prírodné prekážky, rozvíjali svoju obratnosť, zdokonaľovali techniku v hode loptičkou na cieľ, upevňovali trpezlivosť počas nosenia náčinia od méty k méte a hrali kolektívne hry. Deťom sa piatkové dopoludnie páčilo, pretože sa mohli vyšantiť v prírode a upevňovať svoje priateľské vzťahy počas celého slnečného dopoludnia.

              PaedDr. Gabriela Bobuľová

            • Štvrtácke didaktické hry

            • Cieľom štvrtáckej takmer 9-kilometrovej výpravy počas didaktických hier 9. septembra bola lokalita Lazy, ktorá sa nachádza nad Bánovou. Všetci dlhší a mierne náročnejší pochod zvládli bez problémov. Spoločne sme si všímali, aké stopy zanechávajú rôzne druhy zvierat. Naučili sme sa rozlíšiť stopu psa od stopy líšky či stopu diviaka od stopy jeleňa. Tiež sme si vyskúšali, aké je náročné si v behu zapamätať kód v podobe 5- alebo 6-ciferného čísla a doručiť ho do hracej karty v základnom tábore. Počasie nám vyšlo, dobre sme sa prešli, niečo sme sa dozvedeli a tiež sme sa zabavili.

              PaedDr. Karol Vlčko

            • Účelové cvičenie 2. stupeň

            • Hneď na úvod školského roku 9.9. 2022 sa 216 žiakov 5. – 9. ročníkov zúčastnilo účelového cvičenia v objekte špeciálneho určenia V. vojenského pluku.

              Cieľom a obsahom tohto cvičenia bolo zlepšenie telesnej zdatnosti, kondície a pripravenosti žiakov formou rôznych športových aktivít zameraných na rozvoj pohybových vlastností, ako sú rýchlosť, vytrvalosť, pohotovosť a celková fyzická zdatnosť našej mládeže.

              Vďaka vedeniu V. vojenského pluku sme mali k dispozícii ihrisko a bežeckú trať. Žiaci svojimi atletickými výkonmi, vytrvalosťou a tímovou prácou ukázali, že disponujú aj kvalitnými bežeckými schopnosťami v športovej olympijskej disciplíne - štafete na 4x100 metrov. Našim žiakom sa podarilo úspešne splniť zadaný cieľ. Každý z nich si vybral takú pohybovú aktivitu, ktorá mu najviac vyhovovala. Či to bol beh alebo volejbal, všetci si mohli prísť na svoje.

              V rámci spolupráce s našou školou a pomoci pri výchove k zodpovednosti nám prišli počas cvičenia prezentovať svoju prácu zástupcovia policajného zboru – členovia motorizovanej jednotky. Žiaci si mohli pozrieť špeciálne upravenú motorku, ktorú používajú pri svojej často nebezpečnej práci a taktiež si mohli vypočuť zaujímavé príbehy a prípady, pri ktorých museli policajti zasahovať. Členova PZ porozprávali žiakom aj o iných témach, ako napríklad alkohol za volantom, jazda neprimeraná schopnostiam vodiča, bezohľadná jazda mladistvých či aktuálna téma, ktorou je manipulácia s mobilom počas jazdy a dôsledky, ktoré následne z toho vznikajú.

              Veríme, že sa našim žiakom program tohtoročného účelového cvičenia páčil.

              Mgr. Eva Jančanská

            • Prímestský letný tábor ŠKD - obhliadnutie sa za prázdninami

            • Tak, ako po iné roky, aj toto leto sme pripravili pre deti, ktoré navštevujú ŠKD, letný prímestský tábor od 1. 7. do 8.7.2022. Program bol veľmi pestrý a bohatý - spoznávali sme hrady, zámky, múzeá, samozrejme,  nechýbala ani turistika a športové aktivity. Naším cieľom bolo, aby deti popri zábave a hrách objavovali a spoznávali aj krásu našich kultúrnych pamiatok. Ponúkame krátke zhrnutie najzaujímavejších aktivít jednotlivých dní:

              1.7.2022 - Zbyňovský budzogáň, iným menom ,,stratený budzogáň“, prípadne ,,skalný budzogáň“. Aj keď slniečko riadne hrialo, deti zvládli náročnú turistiku a potešením im boli krásne výhľady na Rajeckú dolinu. Tento výtvor prírody sa zaraďuje medzi najkrajšie prírodné miesta na Slovensku.

              4.7.2022 - mesto Trenčín a Trenčiansky hrad. Deti videli Kasáreň, Dolné nádvorie, Studňu lásky, Hladomorňu, Rotundu, Barborin palác, Matúšovu vežu a ďalšie zaujímavé miesta. Odmenou im bol sladký obed v palacinkárni a hry v parku pod hradom.

              6.7.2022 - celodenný výlet na Vychylovku. Navštívili sme Múzeum kysuckej dediny a deti sa previezli historickou úvraťovou železnicou. Po ceste späť sme sa zastavili v Novej Bystrici, kde sme si prezreli jedinečný Slovenský orloj. Tam sme sa aj posilnili výborným obedom.

              7.7.2022 – čakalo nás Vlastivedné múzeum v Krásne nad Kysucou. V expozícii KYSUCKÁ ODYSEA deti spoznávali dejiny Kysúc od pravekých ľudí, najstarších lovcov mamutov, až po amerických astronautov, ktorých rodné korene siahajú na Slovensko.

              8.7.2022 - posledný deň tábora sme začali sv. omšou, ktorú slúžil náš nový školský kaplán o. František Daško. Deti boli doobeda na Budatínskom zámku, poobede sa venovali športovým aktivitám: futbal, vybíjaná, basketbal a ďalšie zábavné hry. Deťom bolo smutno sa lúčiť, ale predstava na ďalšie prázdninové zážitky v kruhu rodiny a svojich blízkych ich napĺňala novou radosťou a nádejou. Veľká vďaka patrí všetkým vedúcim - pedagógom, ktorí letný tábor pripravili a sprevádzali deti pestrým programom.

              Mgr. Jaroslava Bielečková, vedúca ŠKD

            • Jesenný zber papiera

            • Vážení rodičia, milí žiaci.

              Na školskom dvore bude od pondelka 19.9.2022 pristavený kontajner na papier. Zber bude prebiehať od 19.9. do 26.9.2022. Ak máte papier naložený v aute, ráno do 8:00 hod. a poobede medzi 12:00 hod. a 14:00 hod. ho môžete priviezť na školský dvor a naložiť do kontajnera. Do areálu sa dostanete bránou medzi Auparkom a školou z ulice R.Zaymusa. Papier do zberu je potrebné zviazať, odvážiť a označiť menom a triedou. Meno, triedu a váhu papiera nahláste vy alebo žiaci na vrátnici.

              Pripomíname, že do zberu je možné priniesť suché a neznečistené noviny, časopisy, brožúry, katalógy, cenníky, knihy, adresáre, telefónne zoznamy, zošity, listy, obálky, krabičky od liekov a skartované dokumenty.

              Ďakujeme, že výťažkom zo zberu papiera podporujete Zaymusku, a že spolu aspoň "malým dielom" pomáhame chrániť našu prírodu.

            • Veni Sancte Spiritus

            • Na sviatok sv. Košických mučeníkov sme slávili našu úvodnú školskú svätú omšu v Katedrále Najsvätejšej Trojice. V kázni nás p. kaplán Daško vyzval, aby v našom živote bolo poznať, že sme z cirkevnej školy, a aby sme boli svedkami Ježišovej lásky k stvorenstvu. Prosili sme za zdravie a duchovnú posilu pre všetkých zamestnancov, žiakov i rodičov našej školy. Počas slávnostného priebehu svätej omše nás sprevádzal hrou a spevom školský zbor, ktorý viedla pani učiteľka Mgr. Monika Miková a pani učiteľka Mgr. Simona Valčová.

              "Veni Sancte Spiritus" - ,,Príď, Duchu Svätý"

            • Slávnostné otvorenie nového školského roku

            • 5.9. 2022 naša škola slávnostne otvorila brány všetkým žiakom v novom školskom roku 2022/23. V kultúrnom programe vystúpila žiačka zo 5.B Natália Hrušková s básňou Opäť v škole. Spevom A ja taká dzivočka nás potešili dievčatá z 5.B Viktória Barčiaková, Dorota Ďaďová a Anna Kukučíková z folklórneho súboru Cipovička.

              Po povzbudivom príhovore pána riaditeľa Mgr. Radoslava Kačura sa prítomným prihovoril aj pán kaplán o. František Daško. Po oficiálnom otvorení školského roku sa žiaci so svojimi triednymi učiteľmi rozišli do tried, kde nasledovali organizačné pokyny na najbližšie dni.

              Výnimočný deň pre našich prvákov umocnilo pasovanie za Zaymusákov, ktoré pripravili triedne pani učiteľky spolu s p. zástupkyňou Palutkovou a školským pánom kaplánom.

              Veríme, že nový školský rok nám prinesie mnoho pozitívnych zmien a veľa radostných zážitkov na spoločnej ceste vzdelávania. K tomu si vyprosujeme aj mocné Božie požehnanie. 

            • Rozdelenie našich prvákov do tried

            • Prajeme vám všetkým požehnanú nedeľu a uverejňujeme zoznamy žiakov v prváckych triedach. Veľmi sa na vás tešíme - už zajtra v Zaymuske! Za všetkých pedagógov i budúcich spolužiakov, Mgr. Radoslav Kačur, riaditeľ školy.

            • Otvorenie školského roku 2022/2023

            • Vážení rodičia, milí žiaci. Nový školský rok slávnostne otvoríme dňa 5.9.2022 na školskom ihrisku (v prípade nepriaznivého počasia v triedach). Začiatok je 8:30

              Po príhovore a krátkom kultúrnom programe sa všetci presunieme do školy. Tam podajú triedni učitelia svojim triedam informácie o priebehu prvých septembrových dní. Pre žiakov vyučovanie v tento deň skončí zhruba o 10:00.

              Dňa 5.9.2022 nie je v prevádzke ani školský klub detí, ani školská jedáleň. V triedach 1.stupňa budú rodičia informovaní o možnosti navštevovať školský klub detí. ŠKD a ŠJ budú v prevádzke od 6.9.2022.

              Epidemické opatrenia na školách upravuje manuál Ministerstva školstva SR - Zelená otvoreným školám.

              Zákonný zástupca je povinný pred nástupom do školy vypísať a odovzdať Vyhlásenie o bezpríznakovosti. Môžete si ho stiahnuť z prílohy a vypísané priniesť ráno 5.9. do školy, je možné ho vypísať elektronicky cez Edupage v časti Žiadosti (odporúčame!), alebo si ho môžete vypísať priamo na školskom dvore.

              Ak dieťa bude mať pozitívny test na COVID (PCR, antigén, samotest), zákonný zástupca bezodkladne informuje školu i svojho pediatra a dieťa ostáva minimálne 5 dní doma v izolácii. Ak dieťa bolo v domácnosti v úzkom kontakte s pozitívnou osobou, o potrebe karantény rozhodne všeobecný lekár.

              Použitie antigénového samotestu (vydaného školou) je na zvážení zákonného zástupcu, každé jeho použitie však musí nahlásiť cez Edupage.

              Vedúca školskej jedálne (p. Sršníková) je k dispozícii záujemcom o stravovanie aj v čase 30.-31.8.2022 od 9:00 do 13:00 - zakúpenie čipu, odovzdanie zápisného lístka, vyplatenie stravného. Kontaktovať ju môžete na telefónnom čísle 041/7231289.

              Tešíme sa sa na nový školský rok a prosíme vás o modlitby za všetkých zamestnancov, žiakov i rodičov.

            • Ukončenie školského roku 2021/2022

            • Naša škola sa so školským rokom 2021/2022 rozlúčila okrem tradičných príhovorov pána riaditeľa, nového pána kaplána Fratntiška Daška, či kultúrnym vystúpním našich šikovných žiakov aj netradičnou piesňou... Piesňou We are the world, ktorá je najznámejšou pesničkou na svete vyjadrujúcou posolstvo globálnej solidarity. Od roku 1985 vzniklo niekoľko jej verzií v mnohých krajinách, kde sa spojili známi i menej známi umelci, aby podporili dobrú vec. 30. júna 2022 sme sa spojili my, Zaymusáci, aby sme touto piesňou vyjadrili svoj postoj za mier a lásku na celom svete, za lepší svet.

              Na piesni spolupracovali pedagógovia Korina Bieliková, Iveta Časnochová, Zuzana Zbínová, Jakub Behrík, Gabriela Bobuľová a Jaroslava Bielečková. Za úpravu hudobného podkladu ďakujeme Jánovi Chupekovi a za pomoc pri digitalizácii Jánovi Berešíkovi. Śkolský rok sme ukončili i slávnostnou sv. omšou na Vlčincoch, kde nás spevom sprevzádzal školský spevácky zbor na čele s pani učiteľkami Mikovou a Valčovou. Ďakujeme i pánovi kaplánovi MIchalovi Tichému za duchovnú službu počas celého školského roku. Mgr. Korina Bieliková

            • Deň objavov

            • V piatok 24.6. 2022 sme sa s vybranými žiakmi 8. a 9. ročníka zúčastnili na akcii s názvom „Deň objavov“ na Gymnáziu Veľká Okružná. Tento deň pozostával z dvoch častí, a to z chémie a informatiky. V oblasti informatiky žiaci pracovali s microbitmi, ktoré sa snažili naučiť spievať, či meniť ich sfarbenie podľa ich pokynov. V rámci chémie si vyskúšali rozložiť vodu na kyslík a vodík pomocou elektrického prúdu, pričom vodík dokázali výbuchom na ich ruke. Taktiež sa zoznámili s rôznou reaktivitou kovov a bádali, či je niektorý druh ovocia schopný viesť elektrický prúd. Počas práce im pomáhali vybraní žiaci z 1. a 2. ročníka gymnázia. Deťom sa táto akcia páčila a sú motivovaní zúčastniť sa jej aj v budúcom roku. Mgr. Patrícia Pastorková

            • Účelové cvičenie 2. stupeň

            • Dňa 24.6.2022 sme v miestnom lesoparku Chrasť realizovali Účelové cvičenie pre žiakov 2. stupňa. Účelové cvičenie pozostávalo zo súťaže družstiev z jednotlivých tried v orientačnom behu a z vedomostných otázok z rôznych oblastí vzdelávania a zdravotnej prípravy. Najlepším súťažným družstvom sa stali chlapci zo 7.A triedy v zložení Matej Iwaniec, Ondrej Hrnčiar, Juraj Štefanec a Jozef Kopčan. Uvedeného účelového cvičenia sa zúčastnilo 170 žiakov. Veľká vďaka patrí všetkým pedagógom a žiakom, ktorí účelové cvičenie pomohli organizovať. Mgr. Pavol Blasbalg 

            • Didaktické hry v prírode 1. stupeň

            • V piatok 24.6.2022 sa uskutočnili Didaktické hry v prírode pre žiakov 1. stupňa. Žiaci boli v družstvách a navzájom si pomáhali. Plnili rôzne úlohy, preskakovali prekážky, hádzali na cieľ, skákali vo vreci, hádali hádanky.
              Všímali si stromy, liečivé a chránené rastliny. Museli absolvovať niekoľko stanovíšť.
              Stanovište č.1 - Skákanie vo vreci - žiaci skákali vo vreci slalomovú dráhu.
              Stanovište č.2 - Ukáž svoju presnosť - deti si vyskúšali hod na pripravený cieľ loptičkou a farebným kruhom.
              Stanovište č.3 - Hádankovo - deti sa v skupinách popasovali s hádankami. Za každú správne vyriešenú hádanku získalo družstvo vrchnáčik.
              Stanovište č.4 - Prekážková dráha - v tomto stanovišti žiaci preskakovali pripravené prekážky.
              Stanovište č.5 - Pohyb a pobyt v prírode a jej ochrana - Rozpoznávanie jedovatých i zákonom chránených rastlín, zvierat žijúcic v lese, doma, na lúke, ich úžitok a prínos pre prírodu; určovanie húb jedlých a jedovatých.
              Stanovište č.6 - Zdravotná príprava - Čo patrí do lekárničky, použitie jednotlivých vecí, ktoré lekárnička musí obsahovať.

              Tretiaci pochodovali zo školy po trase: Bôrický park, vojenský cintorín a späť. Učili sme sa odhadnúť čas, za úlohu sme mali zabehnúť štafetu tak, aby spoločný čas bol presne 1 minúta. Spoločne sme modlitbou pomáhali Dobrému pastierovi, Ježišovi, zachrániť aj zatúlané ovečky - vojakov na vojenskom cintoríne. V skupinách sme určovali stromy, šifrovali morzeovku.

              Štvrtáci sa na svojej trase zastavili v parku Ľ. Štúra, kde si zašportovali, potom sa vybrali pod hvezdáreň, kde objavili preliezky na strome a určovali rastliny. Nakoniec sa občerstvili na Paľovej búde a pokračovali s loptovými hrami. Všetci sme sa spokojní a zdraví vrátili do školy. Mgr. Monika Miková

            • Školský výlet 8.B

            • V dňoch 20.6. a 21.6.2022 trieda 8.B realizovala školský výlet do Liptovského Mikuláša a Liptovského Jána, kde sme boli aj ubytovaní. V prvý deň sme v areáli vodných športov, kde vyrastali aj naši olympionici vo vodnom slalome, absolvovali rafting na divokej vode. Deťom sa splavovanie, pre niektorých aj kúpanie, veľmi páčilo a určite si z tohto splavu odnesú aj pekné zážitky. V Liptovskom Jáne sme mali športové aktivity a kúpanie sa v takzvanej miestnej vani, v ktorej sa nachádza liečivá termálna voda. Deti uvedený výlet hodnotili veľmi pozitívne a v budúcom roku si niečo podobné zopakujeme. Mgr. Pavol Blasbalg

            • Koncoročný výlet na Liptov

            • Bohaté vedomosti o Slovensku, usilovne získané na hodinách vlastivedy, sme si so žiakmi 4.B triedy overovali na vlastné oči počas školského výletu na Liptove. Navštívili sme prekrásnu Demänovskú jaskyňu Slobody, z ktorej sa nám ani nechcelo vyjsť von. Prešli sme sa okolo a obdivovali Vrbické pleso - jediné pleso v Nízkych Tatrách. Zastavili sme sa pri rozsiahlej vodnej nádrži Liptovská Mara a pomyselnou čerešničkou bola prehliadka drevenej dediny Vlkolínec – zapísanej v zozname UNESCO. Cestou domov sme za Ružomberkom uviazli v stojatej kolóne, ale duchaprítomný vodič v spolupráci s pani asistentkou vymysleli náhradnú trasu do Žiliny cez Oravu. To umožnilo pozriež si cestou ešte hrad Likavka a Dolný Kubín. Nálada bola výborná, nechýbal veselý spev a radosť zo spoločne prežitých chvíľ. Mgr. Gabriela Rašková 

            • Divadelné predstavenie v anglickom jazyku

            • Dňa 21. júna sme si vo vestibule školy mohli pozrieť tri divadelné predstavenia, ktoré boli odohrané v anglickom jazyku. Žiaci zo 6.B nám predstavili život najznámejšieho anglického spisovateľa - Williama Shakespeare. Predviedli nám aj krátke ukážky z jeho známych diel: Hamlet, Rómeo a Júlia, Sen noci svätojánskej, Kráľ Lear a Veselé paničky z Windsoru. Ukážky a obsadenie nájdete v našom videu: https://youtu.be/fdDutRFRHkg

              Ďalšie dve predstavenia si pre nás pripravili žiaci zo 4.A (2.skupina) a 4.B (2.skupina). 4.A odohrala veselé predstavenie “Lion is coming“. 4.B predstavila náučné predstavenie “Four seasons“. Predstavenia si môžete pozrieť v nasledujúcom videu: https://youtu.be/Wc0MXDgaaz8

              Mgr. Korina Bieliková a Mgr. Monika Miková

      • Kontakt

        • Cirkevná základná škola Romualda Zaymusa
        • 0903 591 593 - riaditeľ školy Mgr. R. Kačur 0909 250 827 - sekretariát, Bc. Anna Bašková 0910 842 754 - ekonómka, Ing. S. Kaducová 041/562 16 41 - zborovňa pedagog. zboru 0909 250 942 - vedúca ŠKD, Mgr. J. Bielečková 0910 842 821 - vedúca ŠJ, Anna Sršníková 0910 842 116 - vrátnica, v čase 8:00 - 16:00 Telefonický kontakt na zástupkyne riaditeľa: 0910 842 755 Mgr. M. Palutková - 1. stupeň 0911 280 476 Mgr. J. Bálintová - 2. stupeň
        • Ul. R. Zaymusa 3 010 01 Žilina Slovakia
        • IČO: 37813056
        • DIČ: 2021670849
        • EDUID: 100009217
      • Prihlásenie